Никола Спасов коментира пред Тема:Спорт дали редукцията на трудовите възнаграждения

...
Никола Спасов коментира пред Тема:Спорт дали редукцията на трудовите възнаграждения
Коментари Харесай

Кольо Спасов опростил заплати на Царско село

Никола Спасов разяснява пред " Тема:Спорт " дали редукцията на трудовите хонорари в Царско село е била измежду аргументите той да напусне клуба.

Г-н Спасов, за какво се стигна до раздялата ви с Царско село? Решението е много изненадващо на фона на неналичието на мачове и тренировки сега...

- Какво да ви кажа... Тези дни нали не упражняваме и единствено си приказваме. Споделих пред управлението, че нямам желание да оставам в тима за идващото състезание, и взехме решение да си разтрогна контракта още в този момент. Няма смисъл да оставам, в случай че няма да не преставам с Царско село.

Това е огромен жест от ваша страна...

- Ами по този начин ще могат и в клуба да се оправят по от рано със заместител и аз за бъдещи проекти и работа.

Предполагам решението ви не е подбудено от обстоятелството, че са ви предложили понижение на заплатата и не сте се съгласил, каквато информация се появи?

- Не. Аз заплатите до края на шампионата ги опростих.

Това е сериозна помощ за управлението в този тежък миг на финансова рецесия, която се задава...

- Да, по този начин е.

С оглед стагнацията обаче надали в този момент беше най-удачният миг за такова решение от ваша страна?

- Да, моментът е неприятен, само че какво да се прави. По-добре по този начин, в сравнение с да съм в тежест, в случай че няма да оставам. Времето ще покаже какво ще стане.

След края на предишния сезон, когато спечелихте промоция, също имаше възможност да напуснете Царско село, само че останахте, за какво?

-Да, през юни предходната година също не желаех да възобновявам контракта си, само че нямах избор и в последна сметка одобрих предлагането да остана. Имах съществени съмнения, само че въпреки всичко продължих да повеждам Царско село. Мисля, че тимът се оправи добре в елита.

С какви усеща се разделяте с управлението и играчите, всичко наред ли е в връзките ви?

- Да, всичко е наред. Благодаря им.

Как смятате, по кое време ще има футбол у нас с оглед обстоятелството, че изключителното състояние най-вероятно ще бъде удължено до 13 май?

- Доста комплицирана тематика. Едва ли някой може да ви каже с акуратност. Дано най-малко се откри вид за играчите да упражняват, тъй като единствено с домашни занимания няма по какъв начин да стане. Много неприятно и тежко е, само че няма по какъв начин, би трябвало да минем през това. Необходимо е хората да не престават да са дисциплинирани и да съблюдават предписанията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР