Никола Сивков (на снимката), собственик на магазин: Нужен е по-добър

...
Никола Сивков (на снимката), собственик на магазин: Нужен е по-добър
Коментари Харесай

Бизнесът в Капана след инцидента: Не слагайте етикети върх...

Никола Сивков (на снимката), притежател на магазин:

Нужен е по-добър надзор над разпоредбите

Проблемите в квартала идват не от всички притежатели, а от 4-5 обособени места, които сходно на заведението на Пенов редовно не съблюдават разпоредбите и законодателството. Давам образец - в квартала има работещо заведение в обект без Акт 16, а денонощните магазини се трансформират в денонощни открити питейни заведения. За да няма сходни произшествия, би трябвало по-добър надзор при спазването на разпоредбите и промяна на общинските наредби.

Димитър Райков, съсобственик на заведение:

В квартала работим в съгласие

Случилото се през последните дни е изолиран случай с човек, който не зачита общия дух на „ Капана “. Повечето бизнеси тук работят в съгласие. Нека да не слагаме етикети върху всички заведения поради скандалното държание на един притежател. Бъдещето на „ Капана “ е обвързвано с заведенията за хранене, питейните заведения и кафенетата тук. Хората привикнаха, че това е място, което предлага огромен набор от заведения. Нека да не забавяме, че тук са и най-високите наеми в града.

Анна Нанова, управител на хостел:

Няма къде да се потопиш в достоверния дух



Във всяка туристическа зона в Европа е цялостно с кафета и заведения за хранене, в което няма нищо неприятно. Лошото е, че особено в " Капана " се изпълни с много притежатели на заведения и заведения за хранене, които не познават историята на квартала и имат лимитирано мислене. Проблем е, че няма една зона, в която да са съсредоточени заведения, и друга, в която можеш умерено да се потопиш в достоверния дух на " Капана ".

Виктор Анастасов, туроператор:

За туристите е място за обяд или кафе



" Капана " се трансформира в наложителна спирка за всеки екскурзиант от страната и чужбина. Самата атмосфера на квартала го прави привлекателен за посетителите. Голяма част от чужденците, които са идвали обаче, са безапелационни, че мястото не предлага благоприятни условия за резистентен туризъм. Преди дни изпратихме група от Германия, която в края на престоя си беше безапелационна, че " Капана " е обичаното им място за ядене или следобедно кафе.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР