Никола Пиетранджели е един от двамата италианци, които в историята

...
Никола Пиетранджели е един от двамата италианци, които в историята
Коментари Харесай

Пиетранджели: Беретини се интересува само от реклами; не знае как да се движи по корта

Никола Пиетранджели е един от двамата италианци, които в историята са достигали до трофей от Големия шлем и неслучайно един от кортвете на Мастърса в Рим носи неговото име. Дълго време Италия не можеше да откри своите нови тенис герои, само че сега страната евентуално разполага с най-силното си потомство въобще в мъжкото направление, само че наподобява тогавашният първенец на Ролан Гарос има известни запаси към качествата на Матео Беретини, съдейки по последното му изявление пред " La Reppublica "

" В момента считам, че Лоренцо Музети се намира в най-сериозен напредък и демонстрира по-добър тенис от останалите момчета, само че Синер още веднъж намира най-хубавата си форма и няма да спре единствено дотук. Не знам дали ще завоюва купа от Шлема, тъй като в противоположен случай щях към този момент да съм заложил, само че несъмнено има нужните качества да го стори.

Що се отнася до Беретини, то ми се коства, че той е по-отдаден на рекламите и спонсорските контракти, в сравнение с тениса. Не бих желал да повтори ориста на Филипо Воландри, който победи Федерер в Рим и по-късно не завоюва съвсем нито един мач повече. Матео е превъзходен човек, само че ми припомня малко на Адриано Паната, тъй като също е доста мощен в горната част на тялото, единствено че не знае по какъв начин да се движи по верния метод на корта. Безспорно е хубавец, само че ще му е мъчно на най-високото равнище, в случай че не се научи да употребява краката си, както би трябвало " - безапелационен е Пиетранджели.

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР