Никола Пелц, пропуснала партито за 50-ия рожден ден на Виктория

...
Никола Пелц, пропуснала партито за 50-ия рожден ден на Виктория
Коментари Харесай

Защо Никола Пелц пропусна 50-ия рожден ден на Виктория Бекъм, тъй като слуховете за вражда се възобновиха

Никола Пелц, пропуснала празненството за 50-ия рожден ден на Виктория Бекъм, още веднъж разпали слуховете, че враждата им е обновена.

Дизайнерката и някогашна Spice Girl отпразнува значим миг със звездна среща в Лондон, дружно със брачна половинка си Дейвид Бекъм, четирите им деца Бруклин, 25, Ромео, 21, и Круз, 19 и щерка Харпър, 12, както и доста известни лица, като Том Круз и сътрудниците на Виктория от Spice Girls. Едно лице обаче липсваше в листата с посетители на звезди и това беше снахата на Виктория Никола.

29-годишната актриса се омъжи за най-голямото дете на Виктория и Дейвид Бруклин на обилна гала в Маями. през април 2022 година, само че се оповестява, че сватбата им е провокирала горчив раздор сред двете дами. И Никола наподобява възобнови тази омраза, като отсъстваше доста от празненството, вместо това избра да прекара време с старата си баба в Съединени американски щати. Обръщайки се към обществените медии, с цел да изясни отсъствието си, Никола качи кадър, на който прегръща баба си, която благо получи ти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР