Никола Капланов, който е синът на Васил Капланов-Каплата, е задържан,

...
Никола Капланов, който е синът на Васил Капланов-Каплата, е задържан,
Коментари Харесай

Никола - синът на Каплата, е задържан, защото повредил колата на изчезналия Янек

Никола Капланов, който е синът на Васил Капланов-Каплата, е арестуван, тъй като е нанесъл повреди по колата на изчезналия Янек Миланов, оповестяват от полицията.

По-рано през днешния ден с разпореждане на наблюдаващия прокурор в Районна прокуратура - Дупница за период до 72 часа бе обявено, че е арестуван Никола Капланов - упрекнат в незаконно разваляне на непозната движима движимост.

В резултат на дейностите по следствието към сегашния миг е открито, че към 09:30 ч. на 07.05.2020 година Никола Капланов съзнателно е нанесъл повреди на лек автомобил " Пежо ", паркиран пред жилищен блок в ж.к. " Бистрица " в Дупница. С изострен предмет той надраскал калниците, вратите, броните, предния похлупак и багажника на непознатото транспортно средство и срязал една от гумите.

Предстои държавното обвиняване да внесе в съда искане за установяване на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на обвинения.

20-годишният Никола е наследник на задържания през септември Васил Капланов-Каплата, който е последният, който е видял изчезналия Янек Миланов жив. Васил Капланов неведнъж бе разпитван по случая. В момента Васил Капланов е упрекнат в закана за ликвидиране към дупничанина Димитър Недев, отправена във Facebook.

Следите на Янек Миланов се губят от вечерта на 31 юли, когато се е качил в джипа на Каплата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР