Никола Камберов, обвинен че е заклал Божидар Моллов преди 14

...
Никола Камберов, обвинен че е заклал Божидар Моллов преди 14
Коментари Харесай

Никола признал убийство, защото му спрели метадона

Никола Камберов, упрекнат че е заклал Божидар Моллов преди 14 години, е направил признания, тъй като е бил обичай в ареста. Той е бил на метадон. Тъй като там не е имал достъп до опиата, младежът, който носи прякора Синбад, откачил и е признал всичко – единствено с цел да се докопа до идната доза. Това обявиха пред правосъдната зала Димитър и Недка Камберови – татко и майка на обвиненият, които бяха пристигнали да поддържат сина си.

Според тяхната версия, детето им няма нищо общо с убийството. Те описаха, че Синбад е бил арестуван и разпитан преди 6 месеца, само че не се е стигнало до арест. Той още веднъж е бил свикан предходната седмица, само че още веднъж е бил освободен. След следващия разпит, Никола отишъл на работа. Към 11 вечерта пристигнали служители на реда и го отвели в ареста.

„ Синът ни е бил обичай в ареста. Нямало е по какъв начин да си вземе метадона, абстинирал е и признал “, крещяха пред правосъдната зала роднините. Виковете им бяха толкоз мощни, че се наложи правосъдните служители на реда няколко пъти да им вършат забележка. Роднините нападнаха словесно и зам.-окръжния прокурор Галина Андреева, която дойде за съвещанието. След следващия пикантен скандал сред ромите и държавното обвиняване, чиновниците на реда трябваше посредством мощ да извадят родителите на Никола отвън Съдебната палата.

На този стадий единствено едно е несъмнено – убийството е станало на улица „ Сокол “ 21 в квартал Столипиново. На мястото на престъплението са били обвиненият Никола, други двама негови връстници – Фаруп и Янко, убитият Божидар Моллов, както и момичето, поради което се е разиграла драмата – Зоя.

Според роднините на Никола, синът им не е имал нищо общо с действието. Фаруп бил почерпил Никола и Янко с алкохол. Тримата и Зоя били в автомобила, когато засекли Божидар. Тогава Янко слязъл от колата и наръгал с нож Божидар.

Версията на прокуратурата е съвсем същата, само че се базира на осъществени полиграфични проби. Според държавното обвиняване, Зоя не дала на Фаруп да излезе от колата и да се разправя с Божидар, а Никола решил да свърши мръсната работа вместо другаря си.

Предстои съдът да реши каква е била същинската преживелица. В момента синдикатите преглеждат мярката за неотклонение на Никола.
 Никола признал ликвидиране, тъй като му спрели метадона
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР