Никола Желязков се представи с песента "Blue Suede Shoes" на

...
Никола Желязков се представи с песента "Blue Suede Shoes" на
Коментари Харесай

Талант от „Слънчеви ноти“ взе престижна награда от „Evergreen fest Sofia” 2022

Никола Желязков се показа с песента "Blue Suede Shoes " на Елвис Пресли

Никола Желязков от Вокално студио "Слънчеви ноти " към Общинския детски център за просвета и изкуство се завърна от IV Национален конкурс "Evergreen Fest Sofia " 2022 със "Специална премия за най-артистично осъществяване ". Престижната премия му даде опция за присъединяване в церемония концерта и церемонията по награждаване на призьорите, който се организира на 20.02. в "Sofia Live Club ".

Никола се показа с песента "Blue Suede Shoes " на Елвис Пресли в трета възрастова група до 14 годишна възраст. "Evergreen Fest Sofia " се организира онлайн заради усложнената епидемиологична конюнктура, само че церемония концертът бе присъствен и събра в столицата най-хубавите млади реализатори на безконечни шлагери от цялата страна. Вокалният възпитател на Никола доктор Наталия Константинова бе удостоена с Диплом за принос във вокалната педагогика.

Професионалното жури, оценяващо постъпилите видеа на участниците, бе в състав: джаз примата Камелия Тодорова, Васил Петров и Светослав Николов - програмен шеф на Jazz FM радио. Основател и шеф на фестивала е вокалистката и вокален възпитател Румяна Коцева. Основната цел на форума е да предизвиква младите артисти да преоткриват и извършват стойностните и неостаряващи песни, основани до 70-те години на предишния век, водени от своите учители. Организатори на "Evergreen Fest Sofia " са фондация "Музика Вива " и Музикално-издателска къща "Студио Артес " дружно с читалище "Д-р Петър Берон - 1926 година " и с поддръжката на столичния регион "Триадица ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР