Никола Желязков от Вокално студио „Слънчеви ноти“ към Общинския детски

...
Никола Желязков от Вокално студио „Слънчеви ноти“ към Общинския детски
Коментари Харесай

Възпитаник на ВС „Слънчеви ноти“ с престижна награда от „Evergreen fest Sofia” 2022

Никола Желязков от Вокално студио „Слънчеви ноти“ към Общинския детски център за просвета и изкуство се завърна от IV Национален конкурс „Evergreen Fest Sofia“ 2022 със „Специална премия за най-артистично изпълнение“.

Престижната премия му даде опция за присъединяване в церемония концерта и церемонията по награждаване на призьорите, който се организира на 20.02. в „Sofia Live Club“.

Никола се показа с песента „Blue Suede Shoes“ на Елвис Пресли в трета възрастова група до 14 годишна възраст. „Evergreen Fest Sofia“ се организира онлайн заради усложнената епидемиологична конюнктура, само че церемония концертът бе присъствен и събра в столицата най-хубавите млади реализатори на безконечни шлагери от цялата страна. Вокалният възпитател на Никола доктор Наталия Константинова бе удостоена с Диплом за принос във вокалната педагогика.

Професионалното жури, оценяващо постъпилите видеа на участниците, бе в състав: джаз примата Камелия Тодорова, Васил Петров и Светослав Николов – програмен шеф на Jazz FM радио. Основател и шеф на фестивала е вокалистката и вокален възпитател Румяна Коцева. Основната цел на форума е да предизвиква младите артисти да преоткриват и извършват стойностните и неостаряващи песни, основани до 70-те години на предишния век, водени от своите учители. Организатори на „Evergreen Fest Sofia“ са фондация „Музика Вива“ и Музикално-издателска къща „Студио Артес“ дружно с читалище „Д-р Петър Берон – 1926 г.“ и с поддръжката на столичния регион „Триадица“.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР