Никола Илиев е роден на 6 юни 2004 година в

...
Никола Илиев е роден на 6 юни 2004 година в
Коментари Харесай

Русенец донесе титла на Интер

Никола Илиев е роден на 6 юни 2004 година в Русе

Никола Илиев донесе шампионската купа на Интер при юношите до 19 години, откакто влезе от пейката и осъществя победния гол за крайното 2:1 против Рома след продължения във финала на шампионата Примавера.

Битката за трофея на стадион “Мапей “ в Реджо Емилия стартира с по-активни дейности на “вълците “ от Рим, които поведоха след почивката с гол на Хавиер Викарио (70). Тимът на Алберто де Роси, който приключи преди всичко в постоянния сезон, обаче позволи цялостен поврат. Интер изравни посредством голмайстора си Чезаре Казадей (81), който вкара 15-о попадение за сезона.

В продълженията “нерадзурите “ имаха самодейността и победиха с гола на Никола Илиев, който се появи на терена в 79-ата минута и бе прецизен в 97-ата. Родният гений навлезе в наказателното поле на „ вълците “, оправи се с защитник и с акуратен удар прати топката в мрежата. Малко преди този момент удар на Илиев се отби от гредата.

Това е десета купа във витрината на Примаверата на Интер. За тима на Рома, който бе водач след края на постоянния сезон, останаха сребърните медали.

Младият български футболист е роден на 6 юни 2004 година в Русе

Никола Илиев става третият българин, който печели отличие в юношеска възраст в Западна Европа тази година. Най-напред Неджиб Хаджъ победи с купата на Германия при 17-годишните с тима на Шалке’04, а по-късно Димо Кръстев подвигна Купата на Италия с тима на Фиорентина.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР