Никола Дипчиков оглави събитието ACA 144, което се проведе в

...
Никола Дипчиков оглави събитието ACA 144, което се проведе в
Коментари Харесай

Никола Дипчиков се би мъжки, но загуби от Виталий Немчинов

Никола Дипчиков оглави събитието ACA 144, което се организира в Минск, Беларус. Негов противник беше Виталий Немчинов в пердах от междинна категория. Двамата си спретнаха забавен двубой, който продължи 25 минути и стигна до решението на съдиите.

Дипчиков се би мъжки, само че загуби с единомислещо решение - 49-46- 49-46-49-46-49-46-50-45. Битката сред двамата беше за установяване на войник, който ще се включи в шампионата на ACA в междинна категория. С тази победа Немчинов си подсигурява място на шампионата.

Дипчиков стартира добре в първия рунд и успяваше да спре част от опитите за срутване на Немчинов. Виталий беше настойчив и в последна сметка смъкна Дипчиков и го управлява. Във втория рунд Никола пресираше, само че изчакваше и не вкарваше удари.

Това му изигра неприятна смешка, тъй като Немчинов го изпревари и му вкара няколко здрави комбинации, след които му счупи носа. Немчинов продължи да залага на битка и граплинг и контролираше срещата на земята в идващите два рунда.

Никола сподели огромно сърце в последния рунд. Той съумя да заключи Немчинов с гилотина, която изглеждаше много сериозна, само че Виталий оцеля. Немчинов отнесе няколко тежки удара с лакът от Дипчиков, който беше по тил на земята.

View this post on Instagram
A post shared by ACA MMA (@aca_mma)

В последна сметка битката и граплинга на Немчинов пристигнаха допълнително на нашият войник. С тази победа Немчинов се връща към успехите и ще взе участие в шампионата. Дипчиков от своя страна навлиза в серия от 2 следващи загуби за първи път от 13 години насам. Той печели единствено 1 от последните си 4 борби за ACA.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР