Никол Станкулова бори настинките на двете си дъщери с билки.Чаровната

...
Никол Станкулова бори настинките на двете си дъщери с билки.Чаровната
Коментари Харесай

Никол Станкулова бори грип с бабини илачи

Никол Станкулова бори настинките на двете си дъщери с билки.

Чаровната тв синоптичка е доста внимателна по време на грипния сезон и поставя всевъзможни грижи, с цел да защищити 4-годишната Теа и едногодишната Андреа от вирусите.

" Няма по какъв начин да кажа, че дъщерите ми не боледуват, само че е умерено. Причината за това е, че съм ги ваксинирала, даже и за варицела. Аз също си поставям всички антигрипни инжекции, с цел да ги предпазя ", споделя хубавицата пред " България през днешния ден ".

За по-ефикасна битка против вирусите Никол разкри, че купува доста насипни чайове от билкари, които й вършат примес от най-различни билки.

" За страдание през този сезон последните 10 дни всички у дома сме заболели. Но това не ме тормози, защото по този метод децата развиват своя имунитет ", заключи пред вестника Станкулова.

Повечето респираторни инфекции стартират с инфектиране на гърлото, безапелационен е вирусологът проф. Тодор Кантарджиев.

" Разликата сред грипа и вирусната зараза е, че грипът стартира бурно. В рамките на два часа човек получава всички признаци, които са нараснала температура, болки в ставите и мускулите, болки в гърлото и очните ябълки и раздразнение от светлината. Докато при вирусните инфекции първите два дни стартират с болки в гърлото, след което раздразнение в носоглътката и температура ", споделя особено пред " България Днес " проф. Кантарджиев. Вирусологът поучава хората с възпалено гърло да одобряват лимон със сода, защото това е най-хубавото средство за лекуване.

По думите му поради траялите с години ограничения, носенето на маски и неналичието на риновируси, организмите на всички ни са изгубили естествения си имунитет. Въпреки това проф. Кантарджиев успокои, че обществото е квалифицирано за грипна вълна и нищо съдбовно не би трябвало да чакаме.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР