Никол Шерцингер се появи в леопардов принт в Къщата на

...
Никол Шерцингер се появи в леопардов принт в Къщата на
Коментари Харесай

Гаджето на Гришо в леопардов принт, Пусикет Долс се събират отново

Никол Шерцингер се появи в леопардов принт в Къщата на съдиите на X Factor в Южна Африка. Приятелката на Григор Димитров избра британския рапър Стормзи, който междувпрочем е двойник на нападателя на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку, да й помагне при избора на гениите за нейния тим и идните концерти онлайн.

Никол изглеждаше зашеметяващо в своя другоземен гащеризон, прилепващ компактно по тялото й и подчертаващ всяка една от прелестните й извивки. Тя пазеше лицето си от слънчевите лъчи с шапка с необятна външна страна и макар неравния терен избра да е с обувки на висок ток.



Междувременно приятелката на Григор Димитров и нейните някогашни колежки от “Пусикет Долс” потвърдиха публично, че бандата се събира още веднъж. Те се разделиха през 2009 година, откакто в продължение на шест години бяха на върха на музикалните класациии дружно. Причината беше желанието на петте девойки да стартират солова кариера, само че само Никол съумя да реализира триумф, записа няколко независими албума и сега е арбитър в X Factor.



Слухове за повторното събиране на " куклите " извършиха медийното пространство, откакто бандата сътвори нов уебсайт в понеделник, озаглавен PCD Reunion. Уеб страницата обаче и до момента разрешава на почитателите само да се абонират и да последват линк към тайнствен Instagram профил без да предлага повече информация. Източник удостовери обаче за “Сън”, че новото общо начало за Никол, Кимбърли, Ашли, Мелъди и Джесика в действителност е реалност.



" Разговорите сред девойките за наново обединяване се водят към този момент няколко години и в този момент те най-сетне откриха идеалното време да го осъществят. За момента те към момента разискват дали ще създадат цялостно турне или ще изнесат единствено няколко концерта дружно, само че при всички случаи са разчувствани, че са още веднъж дружно ", разгласи източникът, като добави, че звездната петорка обмисля и запис на нови части, с които да зарадва почитателите си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР