Никол Шерцингер определено знае как да провокира и въпреки че

...
Никол Шерцингер определено знае как да провокира и въпреки че
Коментари Харесай

Никол Шерцингер ослепителна на корицата на BASIC Magazine

Никол Шерцингер несъмнено знае по какъв начин да предизвика и макар че в последно време го прави най-вече през обществените мрежи, този път съумя да притегли вниманието ни с една много забавна фотосесия.

Певицата е на корицата на новия брой на списание BASIC. Благодарение на невероятните фрагменти, дело на Стивън Гомилион, Никол за следващ път съумя да разпали мъжките мечти.

Една от аргументите е дръзката ѝ визия. На някои от фотосите Никол театралничи напълно в латексови облекла и много наподобява на " строга стопанка ". Не можем да отречем обаче, че в действителност ѝ отива.

" Нищо не ме прави по-щастлива от носенето на латекс ", беше споделила преди време певицата в профила си в Instagram. Може би тъй като освен наподобява, само че и се усеща доста секси, облечена по този метод. Споделяме щастието ѝ, тъй като за нас пък е същинско удоволствия да гледаме по какъв начин ѝ стоят тези латексови облекла.

Като оставим настрани провокативната ѝ визия, Никол Шерцингер споделя за многостранната си кариера, за това по какъв начин се лекува разрушено сърце и за битката за това да разкриеш и отстояваш себе си. Разбира се, не излиза наяве дали под " разрушено сърце " Никол засяга връзката си с Григор Димитров, само че пък няма и толкоз огромно значение.

От няколко години към този момент певицата е на върха на щастието с Том Евънс. Двамата не стопират да прекарват всяка свободна минута дружно и да показват какъв брой се обичат в обществените мрежи. Поредното доказателство за това са фотосите им от празненството по посрещане на новата 2022 година
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР