Никол Шерцингер най-сетне призна, че се е разделила с Григор

Никол Шерцингер най-сетне призна, че се е разделила с Григор ...

Никол Шерцингер: Сама съм!.


Никол Шерцингер най-сетне призна, че се е разделила с Григор Димитров. Това стана по време на шоуто „Австралия търси талант“, където тя е част от журито. 

„Явно си си харесала австралиец?“, попита я нейна колежка, след като певицата открито флиртува с участник. На въпроса изпълнителката отговаря: „Тук има страхотен потенциал. Все пак съм сама“.

Признанието на Шерцингер развълнува голяма част от феновете ѝ от мъжки пол, които често ѝ отправят предизвикателни послания под снимките. 

Никол Шерцингер се раздели с Димитров през 2017 г., но след това двамата се събраха. Дори нашенецът я доведе на гости в България и я запозна с родителите си. 

Не е ясно кога е приключила връзката между Никол и първата ни ракета. За това, че те вече са разделени се заговори в началото на 2019-а. Едно „Обичам те“, написано от горещата изпълнителка под негова публикация, накара хората да смятат, че двамата все още са заедно, но след това стана ясно, че не е така. Нито тя, нито той обаче, са говорили пред медиите, че са необвързани. 

Yes or no: Никол Шерцингер и прозрачният гащеризон

След като Никол обяви завоалирано, че е сама, се похвали и с нова визия. Отскоро тя е с черна коса и бретон. 

Никол Шерцингер пак на о. Капри, но без Гришо

 
Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) на Авг 7, 2019 в 8:40 PDT

Източник: tialoto.bg