Никол Шерцингер най-сетне официално потвърди връзката си с бившия ръгбист

...
Никол Шерцингер най-сетне официално потвърди връзката си с бившия ръгбист
Коментари Харесай

Никол Шерцингер потвърди връзката си с ръгбиста Том Еванс

Никол Шерцингер най-накрая публично удостовери връзката си с някогашния ръгбист Том Еванс. Двамата се появиха като двойка на едно от събитието в нощта на премиите “Златен глобус”. 41-годишната певица от “Пусикет Долс” и 34-годишният състезател позираха прегърнати пред фотографите на афтърпартито, проведено от Warner Bros. и InStyle в хотел “Бевърли Хилтън” в Лос Анджелис.

Двамата даже разгласиха своя фотография в “Инстаграм”. Певицата блесна в дълга асиметрична светлорозова рокля с голо рамо, а Том заложи на типичен черен смокинг и бяла риза.

Това е първата публична изява на някогашната на Григор Димитров и новия й ухажор. Искрата сред Шерцингер и Еванс пламна по време на английския The X Factor “, където Том беше участник, а Никол арбитър. Звездите дълго време отричаха връзката си и твърдяха, (е са единствено другари. За да отклони медийното внимание, Никол даже изгони някогашния ръгбист от шоуто. Певицата твърдеше, че “няма време за връзка” около събирането на “Пусикет долс”, само че бдителни папараци няколко пъти ги изловиха по време на срещи. За последно двамата последно бяха видяни да пазарят дружно по време на коледните празници в Лондон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР