Никол Шерцингер намери следващото си гадже спортист. Певицата и Григор

...
Никол Шерцингер намери следващото си гадже спортист. Певицата и Григор
Коментари Харесай

Горещ Спортист Замени Гришо В Леглото На Никол

Никол Шерцингер откри идващото си гадже състезател. Певицата и Григор Димитров скъсаха при започване на 2019-а след 4-годишна връзка, само че наподобява, че хубавицата не се е отказала от мачовците на съзтезателния терен.

Тя към този момент е намерила идващия си сътрудник в лицето на ръгбиста Том Еванс – участник в „ X Factor: Celebrity “, в което тя е жури.

Според „ The Sun “, двамата били на сантиментална вечеря по-рано тази седмица и сред тях незабавно захвърчали искри. Твърди се, че те флиртували и си писали в продължение на седмици преди Еванс да събере храброст да предложения звездата на среща.

Анонимен източник споделя: „ Том е тъкмо нейният вид. Той постоянно е твърдял, че тя е една от най-красивите дами в света и я харесва от доста преди да се срещнат в „ X Factor “. В началото той беше обезпокоен да направи първата стъпка, с цел да не саботира присъединяване си в шоуто, само че сред тях незабавно пламна огън. “ Говорителят добавя, че двамата са излезли с другари на напитки и са се забавлявали ужасно, написа Стандарт. Звездите обаче желали да се концентрират върху шоуто за в този момент и ще отделят време на връзката си след края му.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР