Никол Шерцингер нажежи страстите на Острова с малката си червена

...
Никол Шерцингер нажежи страстите на Острова с малката си червена
Коментари Харесай

Никол Шерцингер без бельо в X Factor

Никол Шерцингер нажежи пристрастеностите на Острова с дребната си алена рокля, с която се появи в X Factor в събота. Ден по-късно 39-годишната другарка на Григор Димитров още веднъж накара пулса на почитателите да забие учестено, излизайки без долни дрехи пред публиката на музикалното шоу.



Този път американската певица заложи на дълга до земята бяла плетена рокля, която издайнически разкриваше, че Никол не носи нищо изпод. По-плътната материя върху интимните й елементи не понижи сексапила на обичаната на Гришо, която от известно време насам е трансформирала големите деколтета в своя запазена марка.



Междувременно се разбра, че съдийският стол на Шерцингер в X Factor съществено се клати. Неотдавна тя загатна, че на драго сърце би се върнала в шоуто за идващия му сезон, само че последният слух в британските медии гласи, че продуцентът Саймъл Кауъл ще я размени с Черил Коул. Цитира се даже и какъв ще бъде хонорарт на локалната звезда - 1.5 млн. паунда.



Чаровната Черил, която роди преди седем месеца, изненадващо гостува на Кауъл в къщата на съдиите във Франция и това в допълнение ускори спекулациите, че ще се завърне в X Factor следващата година.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР