Никол Шерцингер, която е бивша приятелка на най-успешния български тенисист

...
Никол Шерцингер, която е бивша приятелка на най-успешния български тенисист
Коментари Харесай

Никол Шерцингер се появи с Люис Хамилтън в Лондон

Никол Шерцингер, която е някогашна другарка на най-успешния български тенисист Григор Димитров, се появи на Британските награди за мода в Лондон с Люис Хамилтън.

Преди години Шерцингер и международният първенец във Формула 1 бяха доста близки, като певицата непрекъснато беше в бокса на Мецедес. Тя беше облечена в изумителна рокля на Джулиен Макдоналд.
 Снимка 455670
Източник:

Появата на Шерцингер е след осъществяването на " Пусикет Долс " по време на съботния X Factor на финала, провокирало доста недоволства от гневни фенове.

Роклята на звездата на премиите в понеделник беше малко по-малко разкриваща, в сравнение с в събот. Все отново бюстът ѝ беше съществено емфатичен. През врата на Никол минаваше верига и допълваше екстравагантната рокля от пайети.

Впечатление направи, че някогашната другарка на Гришо е сменила и прическата си. Тя е отрязала косата си и е избрала настоящата за този сезон къса линия.

Люис Хамилтън беше дружно с някогашната си другарка за първи път след раздялата им преди четири години. Неговата визия идеално допълваше тази на Шерцингер. Той беше подбрал сребрист блейзър, затрупан със скъпоценни камъни. Той облече черно поло, черен панталон и приключи визията си с чифт обеци с диаманати.

Шесткратният международен първенец Люис и Никол започнаха да се срещат през 2008 година и се разделиха три пъти, преди да сложат завършек на връзката си преди четири години. Поне за в този момент.
 Снимка 455669
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР