Никол Шерцингер и Том Евънс успяха да се превърнат в

...
Никол Шерцингер и Том Евънс успяха да се превърнат в
Коментари Харесай

Секси празникът на Никол и Том

Никол Шерцингер и Том Евънс съумяха да се трансфорат в една от светските двойки на годината с помощта на засиленото си наличие в обществените мрежи. В последните месеци се нагледахме на десетки фотоси на влюбените гълъбчета, които през миналия уикенд имаха мотив за празнуване.

" Честита годишнина, обич моя. Кой би предполагал, че целият ми живот ще се промени преди една година. Ти си отговорът на моите молебствия. Обичам те толкоз доста ", написа Никол под фотография с обичания си Том.

Двамата театралничат на фона на хубав басейн и морски пейзаж в далечината и явно са решили да си откраднат още малко слънчеви мигове във връзка празника на любовта си.

на Ное 7, 2020 в 2:03 PST

Последваха още няколко фотоси на двойката, с които още веднъж ни показват какъв брой добре наподобяват по бански , както и какъв брой занимателни селфита могат да си вършат.

на Ное 8, 2020 в 7:33 PST

Очевидно Никол и Том се забавляват ужасно в компанията един на различен и наподобяват в цялостен синхрон. А ние единствено можем да им пожелаем още доста години обич като тази, която изпитват и показват в този момент.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР