Никол Шерцингер и Том Евънс са новата холивудска двойка. За

...
Никол Шерцингер и Том Евънс са новата холивудска двойка. За
Коментари Харесай

The Sun: Ръгбистът Том Евънс преследвал Никол Шерцингер, докато тя е с Гришо

Никол Шерцингер и Том Евънс са новата холивудска двойка. За първи път те демонстрираха своята непосредственост на празненството на сп. InStyle след тазгодишните награди " Златен глобус ".

За връзката им се заприказва още по време на присъединяване му в X Factor през 2019, където Шерцингер бе арбитър. Още тогава Никол отхвърли слуховете, като показа, че Том е прелестно момче, само че сега тя избира да се концентрира върху кариерата си, оповестява " Дарик ", базирайки се на " Сън ".

X Factor завърши и наподобява, че певицата от Pussycat dolls е решила да се концентрира върху персоналния си живот. Източник на The Sun споделя, че 34-годишния ръгбист е бил влюбен в 41-годишната изпълнителка в последните шест години.

За първи път той я среща по време на благотворително събитие в Лондон през 2014 година Малко преди да предприеме първата крачка, той е схванал, че Никол и тогавашния й другар, автомобилния играч Луис Хамилтън, са в комплицирани взаимоотношения. Поради тази причина Евънс е решил да не застава сред тях и по тази причина единствено я последвал в Instagram.

Източникът на The Sun споделя, че Том е бил сигурен, че някой ден те ще се срещнат още веднъж и прекарвайки повече време с нея, нещата се получат.

„ Надеждата умира последна “ е евентуално най-правилния израз, който може да дефинира решителността на Том Евънс.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР