Никол Шерцингер и останалите момичета от “Пусикет Долс” отговориха на

...
Никол Шерцингер и останалите момичета от “Пусикет Долс” отговориха на
Коментари Харесай

Никол и колежките й от “Пусикет Долс” не били проститутки

Никол Шерцингер и останалите девойки от “Пусикет Долс” дадоха отговор на нападките на някогашната си колежка Кайа Джоунс, че е била в “кръг от проститутки” вместо в музикална група.

“Ние сме солидарни с всички дами, които самоуверено приказват обществено за ужасните опити за корист с тях, тормоз и употреба. Но ние не можем да застанем зад лъжливите изказвания на други членове на групата, споделили, че са взели участие в действия, които просто не са се случили”, се споделя в общо изказване на приятелката на Григор Димитров, Кимбърли, Ашли, Мелъди и Джесика.

33-годишната Кайа разбуни духовете, правейки в “Туитър” шокиращи разкрития за активността на групата. По думите й, висшестоящи в промишлеността казвали на девойките с кого би трябвало да преспят.



Основателката на групата Робин Антин отвърна на обвиняванията, наричайки ги “отвратителни, неуместни лъжи”. Тя описа пред медиите, че Кайа в никакъв случай даже не е била част от бандата, а краткотрайно попълнение, което по този начин и не съумяло да навлезе в сектора. Кайа попада в “Пусикет Долс” през 2003 година, когато е едвам тийнейджърка, а публично се разделя с нея две години по-късно преди групата да запише някои от най-големите си шлагери като Do not Cha " и " Buttons ".

Както е известно, неотдавна бе публично доказано, че “кукличките” се събират още веднъж. Бандата даже сътвори нов уебсайт, озаглавен PCD Reunion. " Разговорите сред девойките за наново обединяване се водят към този момент няколко години и в този момент те най-сетне откриха идеалното време да го осъществят. За момента те към момента разискват дали ще създадат цялостно турне или ще изнесат единствено няколко концерта дружно, само че при всички случаи са разчувствани, че са още веднъж дружно ", разгласи неизвестен източник, който добави, че звездната петорка обмисля и запис на нови части, с които да зарадва почитателите си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР