Никол Шерцингер и Люис Хамилтън показаха съвсем приятелски взаимоотношения по

...
Никол Шерцингер и Люис Хамилтън показаха съвсем приятелски взаимоотношения по
Коментари Харесай

Шерцингер и Хамилтън - секси и ослепителни в Лондон

Никол Шерцингер и Люис Хамилтън демонстрираха напълно другарски взаимоотношения по време на церемонията за Британските фешън награди, която се организира в Лондон в понеделник вечерта.

Бившата другарка на Григор Димитров се срещаше точно с водача от Формула 1 преди да се разделят през 2015 година. Въпреки дългата им връзка, двамата резервираха положителни взаимоотношения.

Красавицата театралничи за фотография дружно с Люис Хамилтън и уелския дизайнер Джулиън Макдоналд.

Julien MacDonald, Nicole Scherzinger and Lewis at the VIP dinner at The Fashion Awards #FashionAwards pic.twitter.com/xbsYajKNPP
— Lewis Updates (@LH44updates) December 2, 2019
Никол Шерцингер беше заложила на необикновено надълбоко деколте, което лиши от вниманието на изящната дълга вечерна рокля, с която покори Лондон.

Секси излъчването ѝ не остана прикрито от никого. В роклята ѝ бяха инкрустирани в детайли на верига елементи, както и железни пискюли, които се видяха едвам, когато тя подвигна ръце.

Люис Хамилтън също не отстъпваше по визия, въпреки всичко самото събития го изискваше. Сребристото сако инкрустирано с блестящи детайли се открояваше на фона на останалите присъстващи. За да изпъкне сакото шесткратният победител във Формула 1 беше заложил под него на напълно черна риза и панталон.

По аления килим мина и някогашната другарка на Флавио Бриаторе - супермоделът Наоми Кембъл. Тя беше отличена със званието „ Модна икона”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР