Никол Шерцингер е певица, танцьорка, манекенка и актриса. Но тя

...
Никол Шерцингер е певица, танцьорка, манекенка и актриса. Но тя
Коментари Харесай

Никол Шерцингер издаде тайните за красивата си кожа

Никол Шерцингер е певица, танцьорка, манекенка и актриса. Но тя е и доста красива жена. Бившата половинката на родния тенисист Григор Димитров несъмнено не стопира да се грижи за външния си тип. Вижте тайните на Никол Шерцингер за красива кожа в канала във vbox7:

Обожава артикули, които имат прекрасен мирис

Никол Шерцингер е декорирала банята си със свежи цветя, парфюми и ароматни свещи. Любимите ѝ аромати са тези на лавандула и шипка.

„ Ароматът е доста значим за мен. Действа ми лечебно “, споделя певицата от The pussycat dolls.
               

A post shared by (@nicolescherzinger) on Jan 6, 2020 at 9:08pm PST

Ексфолира цялото си тяло

Красавицата споделя също, че е значимо всеки да има по една дребна пемза в банята си, която да употребява след душ. Никол употребява пемзата за унищожаване на мъртвата кожа от стъпалата. За останалата част от тялото си Шерцингер употребява ексфолираща забрадка от въглен.

Използва кокосово масло

Пред „ Allure “ певицата показа, че е израснала в семейство, което е отглеждало кокос в двора си в Хавай. Поради тази причина Шерцингер е огромен почитател на кокосовото масло, което употребява за кожата и косата си.

Не се разделя от лицевият си масажор

Певицата има лицеви масажори, които назовава „ моите вълшебни пръчки “. Основно Шерцингер употребява лицеви масажори преди да излезе на сцената, тъй като те й оказват помощ за по-бързото абсорбиране на кремовете. Тя има вяра, че те са идеално средство против отичане и инфектиране.
               

A post shared by (@nicolescherzinger) on Feb 11, 2020 at 7:58pm PST

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР