Никол Шерцингер е от известните личности, които човек може да

...
Никол Шерцингер е от известните личности, които човек може да
Коментари Харесай

Никол Шерцингер е секси и в Португалия

Никол Шерцингер е от известните персони, които човек може да следва на драго сърце. Една от аргументите е, че изпълнителката разгласява разнообразно и разпускащо наличие.
 Никол Шерцингер, сърф, плътно тяло и по какъв начин наподобява певицата по бански
Никол Шерцингер още веднъж сподели плочки

Изпълнителката ловко балансира върху дъска за сърф

Голяма част от фотосите на Шерцингер са от почивки на екзотични дестинации. Но не са и по никакъв начин малко тези, които ни демонстрират какъв брой труд влага тя, с цел да може на 44 години да изглежда все толкоз секси.

Последният път, в който ѝ обърнахме внимание (а той не бе толкоз отдавна), изпълнителката демонстрираше освен забележителни умения в сърфирането, само че и стегнат стомах. Разбира се, Никол Шерцингер не оставя да мине кой знае какъв брой време преди още веднъж да подсети за себе си.

Няма безусловно никаква изненада в две неща. Първото е, че Никол още веднъж е избрала изрязан бански, с цел да минимизира разликата в тена си. Второто несъмнено нещо е, че още веднъж е ужасно секси.
 Никол Шерцингер, старите ѝ фотоси и по какъв начин е изглеждала певицата на 19 години
Как е изглеждала Никол Шерцингер на 19

Не чакахме такава визия

От поста на изпълнителката в Instagram разбираме, че този път е в Португалия, само че не дава повече насоки къде тъкмо е събирала загар. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР