Никол Шерцингер е една от най-красивите и талантливи певици. Макар

...
Никол Шерцингер е една от най-красивите и талантливи певици. Макар
Коментари Харесай

Вижте Никол Шерцингер без грим СНИМКА

Никол Шерцингер е една от най-красивите и надарени певици. Макар че е към този момент на 43 години, тя наподобява прелестно. Преди няколко дни, звездата показа 2 фотоси, на които е без грим. Кадрите са снимани в домашна конюнктура, а тя е облечена в сива семпла рокля, написа fakti.bg.

За да има постоянно чиста и блестяща кожа на лицето, изпълнителката пие доста вода, употребява хидратиращи артикули и лек бронзант.

Безспорно Никол може да се похвали и със супер фигура, която поддържа с постоянни тренировки. Шерцингер, която на млади години е страдала от булимия и не е обичала тялото си, в този момент е безапелационна, че е извънредно значимо да се чувстваш удобно в личната си кожа, написа iwoman.bg.

" Трябва повече да приемате себе си. Не бъдете толкоз строги към себе си и обичайте извивките си. Всяка жена има положителни и неприятни дни. Но това, което в действителност ми оказва помощ, е да упражнявам. Дори да е за малко, обичам да се изпотя, това ме поддържа фокусирана и положителна ", безапелационна е звездата, която сега има връзка с 36-годишния Том Евънс.


 poster


Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР