Никол Паласчева е само на 16 години, но вече е

...
Никол Паласчева е само на 16 години, но вече е
Коментари Харесай

Коя е първата българка, стигнала до големите концерти на X-Factor Италия

Никол Паласчева е единствено на 16 години, само че към този момент е първата българка, която доближава до огромните концерти на шоуто X-Factor в Италия.

Тя се показва пред публиката с псевдонима Nika Paris и в действителност се оказва и първата чужденка в историята на предаването, която е позволена толкоз напред по пътя към успеха.

В четвъртък, когато стана ясно, че Никол продължава напред, тя извърши "Tranquille ".

След песента, озаглавена още Mon Coeur - "Мое сърце ", журито не спести комплиментите си за Паласчева и обявиха, че тя е същинска звезда. Освен това членовете на журито обявиха, че би трябвало да се постараят в действителност доста, с цел да намерят дефекти на осъществяването на Nika Paris.

Никол се състезава в тима на артиста Мика, който помним с "Relax... take it easy ". Той я дефинира като изключителна и като изпълнителка, с чиито песни човек "обикаля целия свят ".

Коментарите в обществените мрежи също са ласкави след първия концерт онлайн от X-Factor. Въпреки това пред Паласчева предстоят най-трудните и най-оспорвани епизоди на шоуто, което на Ботуша се излъчва по италианската Sky..

Освен всичко друго Nika Paris е и най-младият участник, достигнал до този стадий на предаването.

Никол учи пеене в Милано и признава, че ѝ е било доста мъчно да напусне България, с цел да следва фантазията си. Говори три езика - британски, италиански и френски и обожава да пее на френски, правила го е към този момент три пъти на сцената на X-Factor.

Паласчева е и някогашна вяра по лека атлетика и е упражнявала при Тереза Маринова./webcafe.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР