Никол Кидман заяви, че иска по-често да работи с жени

...
Никол Кидман заяви, че иска по-често да работи с жени
Коментари Харесай

Никол Кидман: Искам повече да работя с жени режисьори

Никол Кидман съобщи, че желае по-често да работи с дами режисьори, с цел да се опълчи на неналичието на благоприятни условия за дамите в киноиндустрията.

54-годишната актриса изясни по какъв начин един диалог с Мерил Стрийп на филмовия фестивал в Кан е бил миг на осъзнаване на неналичието на благоприятни условия за дамите да упражняват разнообразни специалности във филмовите екипи. Този момент на прояснение я въодушевява да направи смяна посредством бъдещите избори в кариерата си.

Никол сподели пред списание " Observer ": " Режисьори, сценаристи, оператори – основни членове на екипа – разликите в цифрите сред мъжете и дамите бяха поразителни. Много се говореше за това по какъв начин нещата се трансформират. Но тогава си споделих: Всъщност би трябвало да направя нещо ".

Тя изясни обета си към женски планове по този начин: " Това е моят метод да кажа: Дръжте ме виновна. Моят принос към тази промишленост е да дам опция на нови гласове, които да се появят и да могат да се възползват от славата ми... Това е част от правилото " да продължим дружно напред " , добави Кидман.

Източник: БГНЕС
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР