Никол Божинова носи детска чанта за 200 лв., ботуши за

...
Никол Божинова носи детска чанта за 200 лв., ботуши за
Коментари Харесай

Дъщерята на Николета с дрехи за 1000 лева и телефон за 2 бона

Никол Божинова носи детска чанта за 200 лева, ботуши за 500 лева и пола за 150 лева Най-успешната родна плеймейтка Николета Лозанова позлати щерка си!

Малката Никол Божинова е облечена в дизайнерски облекла на дъщерята на "бийтълса " Пол Маккартни - Стела Маккартни, чиито сбирки са едни от най-скъпите.

Преди дни майка и щерка отпътуваха за Париж, където посветиха няколко дни на занимания и обиколки из "Дисниленд ", преди старта на новата образователна година. По време на воаяжа си из френската столица гордата Николета снима дъщеря си, която към този момент ловко копира известната си майка и е усвоила техниките за селфита, писа "България Днес ".

На фрагмента се вижда, че дребната Никол е облечена от глава до пети в облеклата на Стела Маккартни от детската й сбирка. Справка в формалния уебсайт на дизайнерката разкрива, че дребната кръгла дамска чанта на рамото на Никол коства 113 $, или към 200 лева, розовата пола е на цена към 150 лева, а най-скъпи се оказват каубойските ботуши, които са над 500 лева Така цялостната визия на ученичката коства повече от една минимална заплата у нас. Впечатление прави и телефонът, с който дъщерята на Валери Божинов се снима. Той е финален модел сгъваем телефон, който е от няколко седмици на пазара и коства над 2000 лева

 Ето за какво Николета разгневи майките с облеклото на щерка си за 2000лв (снимка) - За Жената
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР