Никого никъде не съм изпращал, не съм ходил там. Не

...
Никого никъде не съм изпращал, не съм ходил там. Не
Коментари Харесай

Борисов за Божков и Цветан Василев: Няма да им влизам в играта на тия хора!

 Никого на никое място не съм изпращал, не съм ходил там. Не желая да им влизам на тия хора в играта. Това отсече министър председателят Бойко Борисов в отговор на въпросите за какво Васил Божков нападна пиарката Севделина Арнаудова с информацията, че всеки месец е ходила в неговия офис.  

" Такава им е играта на тези хора. Напада я, тъй като я харесва. Има доста да се споделя по тая тематика, " подмятна Борисов.

" Севделина прави страхотни неща. Не желая да влизам в играта. Гледам направеното - фантастични неща сме създали, в никакъв случай не са правени. Не са могли. След месец и половина-два софиянци ще бъдат удовлетворени. Червената бюлетина на Божков се вижда в уеб страницата на Интерпол. Това е играта, кой да се състезава с нас. На човек с 18 обвинявания ли да давам отговор ", отсече Борисов отново във връзка " стрелбата " на Божков към пиара му Севделина Арнаудова.

Има следствени дейности на прокуратурата - тези хора са техни клиенти, не са наши, заключи министър председателят след въпрос дали е питал Александър Вучич за Цветан Василев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР