Никога в историята на света ходенето на училище не е

...
Никога в историята на света ходенето на училище не е
Коментари Харесай

Вторият учебен срок започна – какви са предизвикателствата и възможностите пред учениците

Никога в историята на света ходенето на учебно заведение не е представлявало вървене (в най-хубавия случай) до другата стая за осем часа пред екрана на компютъра. В началото на втория образователен период още веднъж виждаме компликациите, които изпитват учениците по отношение на епидемията от ковид в днешни дни. И в случай че дядо ти ти е разказвал по какъв начин е прекосявал през 9 планини и 9 реки, с цел да се добере до учебно заведение, задачата на учениците през днешния ден е не по-малко лесна, въпреки и да не им се постанова да минават през Мордор, с цел да стигнат до класната стая. Не е по-лесна, тъй като онлайн образованието единствено по себе си подготвя към разпръскване, а вниманието на учениците е доста елементарно да бъде изгубено в Zoom и неизбежно, в случай че бъде загубена  интернет връзката.  

Вторият образователен период стартира присъствено, онлайн или на ротационен принцип, в другите области на страната. Така или другояче, онлайн образованието не е неотдавна тук и макар че провокира повече компликации, то въпреки всичко има и позитивни страни.  
Един от мобилните оператори се отхвърли да подвига таксите с инфлацията за 2 години
Теленор се отхвърли да подвига таксите за клиентите си с инфлацията за два години, като вместо това ще индексира цените на месечните абонам...
Прочети повече
Един от най-големите проблеми за ученето онлайн обаче остава техническото застраховане както с устройства, по този начин и с съществуването на благонадежден достъп до интернет. Осъзнавайки значимата роля на телекомуникационната промишленост в този миг, Теленор България сътвори специфична оферта, която да реши точно тези проблеми.  

Поредното предложение на оператора е специфична оферта за интернет за деца и възпитаници. Планът е на нова, по-ниска цена и включва достъп до 5G мрежата на Теленор, 20 000 национални MB за сърфиране, както и 6100 роуминг MB в зоната на Европейски Съюз. Освен всичко това, с цел да улеснят онлайн образованието, от Теленор прибавят и 24-месечен безграничен достъп на оптималната скорост на интернет до просветителната платформа iZZI, основана от издателство Клет България.  

iZZI e съвременна интерактивна просветителна среда за образование и самоподготовка, съдържаща богата палитра от цифрови запаси за начален и прогимназиален стадий на образование по всички предмети. Многобройните видеа и аудио материали, обезпечават забавно и атрактивно образование, а централизираната облачна банка събира на едно място всички нужни образователни материали, което понижава тежестта на раницата на малчуганите. Платформата разрешава следенето на резултатите и напредъка на обособени възпитаници и на класа от родители и учители, а класациите на възпитаници, учебни заведения и класове, несъмнено стимулира подрастващите към реализиране на все по-добри резултати.  

Голямата мощ на iZZI не се състои единствено в изобилието от материали и запаси, а и в актуалния метод, които ангажира вниманието и предизвика любознанието на днешното потомство младежи.  
Нинова: Спечелихме на първа инстанция, мобилните оператори няма да подвигат цените*
Спечелихме на първа инстанция делото с мобилните оператори. Административния съд в София-град се произнесе и удостовери нашите изводи...
Прочети повече
Онлайн образованието несъмнено е същинско предизвикателство за възпитаници, учители и родители, за което е нужно освен предпочитание и самообладание, само че и модерни цифрови запаси и техническа обезпеченост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР