Никога няма да намеря покой и да повярвам, че убиецът

...
Никога няма да намеря покой и да повярвам, че убиецът
Коментари Харесай

Фани Белнейска с разтърсваща изповед 12 г. след убийството

Никога няма да намеря покой и да допускам, че килърът е единствено един и е в пандиза. Това съобщи майката на свиреп изнасилените и убити през 2006 година сестри Росица и Христина Белнейски – Фани. „ Един ден ще науча истината. Лазар Колев прикрива някой, щом не приказва ”, сподели Белнейска пред Нова телевизия.

„ Бях длъжна да съм на правосъдните съвещания. Не беше елементарно. Исках да зная цялата истина, по какъв начин се е случило всичко. Много пъти съм си мислила, че би трябвало да бъде въведено смъртно наказване. Тогава може би ще има по-малко нарушители ”, добави Фани. Сега единствената й опора в живота е Мария. Момичето се появи в живота на почерненото семейство година след случая.

Първоначално Фани и Стоимен взеха момиченцето, с цел да се грижат за него, а по-късно го осиновиха. „ С починалия ми брачен партньор се поддържахме, не беше елементарно, само че взехме решение да продължим да живеем. В един миг обаче взехме решение, че не можем да живеем повече сами и си осиновихме детенце. Липсваше ми думичката „ мамо ”, липсваше ми някой да ми споделя „ мамо ”.

Беше обич от пръв взор. Обикаляхме групите. Тя беше в последната група, в която влязохме в село Лесичово, в дома за изоставени деца ”, описа Фани Белнейска. „ Сега тя е моята опора, моето слънчице. И двете не можем една без друга ”, добави дамата. „ Росица искаше да има щерка, която да кръсти Мария. Сподели ми го в нощта преди да бъде убита. Тогава си говорихме за доста неща ”, сподели още Фани.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР