Никога не ви оставяме да скучаете, а ноември гъмжи от

...
Никога не ви оставяме да скучаете, а ноември гъмжи от
Коментари Харесай

Графити, дизайн, плакати и театър: Не изпускай тези събития през ноември

Никога не ви оставяме да скучаете, а ноември гъмжи от готини събития по тази причина ви хващаме под ръчичка и в строен ред ви съветваме къде да отидете, с цел да видите най-яките ивенти през месеца:

GLOW Solo Exhibition

Ако се чудите кой е образният актьор Николай Петрoв – GLOW това е момчето, което направи паметното цветно игрище в Лозенец, фотоси от което заляха обществените мрежи. Със независимата си галерия MULTICOLORVERSE в този момент той ни показва своя аналогов прочит на концепцията за преместване в “паралелна галактика ”. Изложбата стартира на 20.10 и може да я видите до 18 ноември в Depoo. Толкова е цветна, че не е за изпускане!

Виж още: Кои са най-известните родни състезания за хубост? От „ Царица Роза “ до „ Мис силикон “

Тигър и змей

Ованес Торосян ни е измежду обичаните артисти още от кино лентата „ Източни пиеси “, по тази причина няма по какъв начин да пропуснем следващия му моноспектакъл, на който ни прави очевидци. Постановката „ Тигър и змей “ по текст на Йоана Мирчева може да гледаме в Театър 199 „ Валентин Стойчев " на 19.11.2022 година в Нощта на театрите.

Виж още: Наръчник за девойки: Трикчета по какъв начин да мастурбирате и да имате разтърсващи оргазми 

Международното триенале на театралния афиш

Изкуството на плаката ни е изключително обичано, а в този момент ще може да му се насладим във върхова форма, тъй като ни следва Международното триенале на театралния афиш. Домакин е Националния замък на културата, а интернационалното жури е избрало отличените актьори измежду над 3000 оферти. Най-добрите 350 финалисти са сътворили неповторими неща, като техните произведения преглеждаме в Мраморното предверие и Полуетаж – запад от 1 ноември.

Sofia Game Night

На 5 ноември в 9 разнообразни града в страната – Пловдив, Варна, София, Бургас, Враца, Сливен, Велико Търново, Перник и Русе всички геймъри ще ликуват, тъй като следва Sofia Game Night 2022. Ще се радваме на компютърни и настолни игри, опити, VR, изкуство, събития за деца и градски провокации. Ако искаш да се включиш, да гледаш или да се зарибиш на нова игра – следи обществените им мрежи.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР