Никога не сме започвали атака срещу президента Радев. Винаги сме

...
Никога не сме започвали атака срещу президента Радев. Винаги сме
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Никога не сме започвали атака срещу Румен Радев

Никога не сме започвали офанзива против президента Радев. Винаги сме го защитавали. Това сподели в предаването „ Лице в лице “ водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ Когато той беше най-остро нападнат от Борисов и Цветанов, само Българска социалистическа партия го защитаваше “, означи Нинова.

Тя добави, че не са водили частни диалози и президентът нея е канил на такива диалози.

Според Нинова има заплаха от реституция на модела ГЕРБ.

По думите ѝ през фрагментите служебният кабинет на Радев връща ГЕРБ във властта.

Нинова напомни, че напрежението с президента е почнало преди една година и тогава не е било ясно тъкмо какво се случва.

„ Българска социалистическа партия и аз персонално направихме президента Радев президент, първия мандат, издигнахме го и го подкрепихме за втория. Президентът Радев смъкна държавното управление ни “, съобщи Корнелия Нинова.

В момента тече чистка на всички тези фрагменти и възобновяване на ГЕРБ, добави тя.

Българска социалистическа партия влиза по-силна на изборите, тъй като през властта потвърди резултати, съобщи Нинова.

„ Това, което обещавахме в съпротива, го доказахме посредством работата си. Влизаме с доста намерено лице пред гласоподавателите, тъй като доказахме, че може да има обществена страна. Ние бяхме общественият дирек в това държавно управление “, добави водачът на Българска социалистическа партия.

Тя напомни, че 22 милиарда лв. обществена поддръжка са дали за безвъзмездни детски градини, данъчни облекчения на млади фамилии, нарастване на майчинство, нарастване на детски надбавки, нарастване на минималната работна заплата, ваучерите за храна от 80 на 200 лева за служащите, поддръжката за стопанската система за тока.

„ За 12 години пенсиите са увеличени със 164 лева общо. Сега единствено за тези месеци със 167 лева и заложихме през октомври в бюджета преизчисляване на пенсиите, т.е. влизаме потвърдени през властта, че можем да вършим резултат. Това мисля, че ни прави по мощни, тъй като едно е в съпротива да обещаваш, да критикуваш, напълно друго е в действителна власт да се докажеш “, сподели още Корнелия Нинова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР