Никога не сме си позволявали натиск към който и да

...
Никога не сме си позволявали натиск към който и да
Коментари Харесай

Росен Костурков: Никога не сме си позволявали натиск към който и да било


" Никога не сме си разрешавали напън към който и да било - към депутати или техни близки. Едно от главните условия беше да се разпознават като самостоятелни депутати ". Това съобщи в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия Росен Костурков от " ".
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 528
По думите му, в случай че третият мандат отиде в " ИТН " и те ги поканят на диалози, от " " ще отидат. Според Росен Костурков не можеш да извадиш водачите на партиите от договарянията, визирайки вероятно неявяване на Кирил Петков и Асен Василев. " Аз бих желал да видя Слави Трифонов на договаряния, само че той в никакъв случай не идва ", добави Росен Костурков.

Той разясни, че моделът Бойко Борисов и Делян Пеевски е против който се борят. " С Българска социалистическа партия и " Демократична България " имаме доста добър разговор ", разяснява Росен Костурков.

Според него няма индикации за разделяне в " ".

" Мен персонално не ме е боязън от длъжностен кабинет на президента. Знаехме, че се натоварваме с сложна задача и какви са възможностите. Голяма част от депутатите, с които говорихме, бяха на нашата вълна - отвън тези, които се отделиха, главният фокус беше " ИТН ", приказваме с всички депутати ", сподели още Росен Костурков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР