„Никога не сме се сблъсквали с подобно нещо досега. Русия

...
„Никога не сме се сблъсквали с подобно нещо досега. Русия
Коментари Харесай

Дерипаска: През идните 3 години Русия я чака най-тежката криза

„ Никога не сме се сблъсквали с сходно нещо до момента. Русия е изправена пред тежка рецесия. "

Това сподели милиардерът Олег Дерипаска на среща на Икономическия конгрес в Красноярск, разяснявайки вероятностите пред съветската финансова система на фона на наложените големи наказания.

Говорейки за вероятностите на съветската финансова система пред лицето на западните наказания, наложени поради „ военната интервенция в Украйна “, Дерипаска означи, че Русия през идващите три години я чака „ най-тежката рецесия “.

„ Когато хората ви кажат: ще пуснат ли желязната завеса или не? Те към този момент са я пуснали, това е реалност. Трябва да забележим какъв брой сътрудници ще ни останат. Мисля, че тук ще бъдем сюрпризирани – ще разчитаме на една страна “, сподели Дерипаска на пленарната среща на CEF.

Оценявайки мащаба на допустима финансова рецесия, Дерипаска акцентира, че това ще бъде рецесията от 1998 година, " умножена по три ".

Милиардерът прикани да се мисли в актуалната обстановка за популацията на Русия, което „ не е отговорно за нищо “. Според него ще бъде значимо да подкрепим жителите на Русия и „ почтено да обсъдим къде, по какъв начин и при какви условия живеем “.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР