Никога не сме казвали, че не е имало извънреден труд.

...
Никога не сме казвали, че не е имало извънреден труд.
Коментари Харесай

Шефката на транспортната комисия в СОС: Шофьори не са карани да се облекчават в шише

Никога не сме казвали, че не е имало ексклузивен труд. Той е разказан в Кодекса на труда и в груповия трудов контракт, където има уговорка по какъв начин той се заплаща, съобщи в утринния блок на Нова телевизия ръководителят на транспортната комисия в Столичния общински съвет Екетарина Йорданова по повод казуса с изключителния труд на водачите и ватманите в градския превоз.

В последната информация се споделя, че изключителният труд е 30 часа месечно. В случай, че инспекцията покаже нарушавания, ще желаяме да бъде потърсена отговорност на лицата, които са направили тези нарушавания, съобщи Йорданова, представена от вести.бг.

``
реклама

Тя уточни, че макар 10-процентното нарастване на заплатите в столичния градски превоз, ще бъдат търсени запаси за ново покачване.

Председателят на транспортната комисия в Столичния общински съвет отхвърли информациите, че водачите в градския превоз са карани да уринират в шише, с цел да се пести време. Това е неприемливо, това е издирван пиар резултат, няма такова нещо. Във всички крайни станции има построени тоалетни, увери Екатерина Йорданова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР