Никога не сме имали договор с ДКК и ББР. Не

...
Никога не сме имали договор с ДКК и ББР. Не
Коментари Харесай

Иван Тодоров от „Сиела норма“: Не познавам Петков и Василев, не сме имали договори с ДКК и ББР

Никога не сме имали контракт с ДКК и ББР. Не познавам шефовете на ДКК, нито членовете на борда на ББР. Нито една стотинка не е пристигнала във компанията. Това съобщи проф. Иван Тодоров в студиото на „ Тази заран “ по БТВ.

По думите му изборите, които са извършени с машините от „ Сиела Норма “, са едни от най-добре извършените в света. Поради тази причина Тодоров счита, че компанията е атакувана.

„ Ние с страната съвсем не работим. Имаме най-вече интернационалните арбитражни каузи. Печелим ги на 100%. Водили сме ги против страната и печелим. Там са огромни пари “, безапелационен беше той.

Тодоров беше безапелационен, че не познава Кирил Петков и Асен Василев: „ Нормално е към нас да има политици “.

Той съобщи, че Елена Бориславова от Има Такъв Народ не работи във компанията му от години. Въпреки това в адвокатската фирма са работили доста от политиците ни. Тодоров изясни, че е обикновено да е имал сътрудници политици, тъй като доста от тях са се занимавали с право.

Според него няма по какъв начин да има проблем с машините и внасяне на спомагателни, тъй като всяка машина е обвързвана с номер на секция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР