Никога не съм влизал в задкулисие, заяви кметът на Пловдив

...
Никога не съм влизал в задкулисие, заяви кметът на Пловдив
Коментари Харесай

Зико: Уважавам Борисов, не съм бил в задкулисие

Никога не съм влизал в задкулисие, съобщи кметът на Пловдив Здравко Димитров, който подаде оставка като член на ГЕРБ през вчерашния ден. В " Тази заран " по бТВ той посочи, че не е търсил конфронтация, само че има доста планове, които би трябвало да се довършат.

Борисов прикани кметът на Пловдив да си тръгне от поста си заради забавения градеж на стадион „ Христо Ботев “. Димитров отхвърли обвиняванията на Борисов. Той бе подсилен от четирима свои заместници.

Димитров изясни, че общинският съвет е формиран от Иван Тотев - някогашния кмет на Пловдив, и той се опитвал да работи с помощта на диалогичност и доста баланс.

Относно градежа на стадионите Димитров съобщи, че парите не стигат. „ За стадион „ Ботев “ няма задоволително пари. Бяха отпусни 25 милиона, тогава цената беше 53 милиона и трябваше страната да се намеси, тъй като община Пловдив нямаше по какъв начин да поеме всичко. Бяха отпуснати 25 милиона за стадион „ Ботев “ и 12 милиона за стадион „ Локомотив “. Пари за довършването на плановете до дъно нямаше тогава.

Търсим още способи за финансиране “, сподели
градоначалникът. Той добави, че неприятна дума за Борисов няма да каже. " Да, почитам го. Той е водачът на ГЕРБ, той направи доста за България. ", сподели в умозаключение Димитров.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР