"Никога не съм усещала по-силна и дълбока болка", казва Ейприл

...
"Никога не съм усещала по-силна и дълбока болка", казва Ейприл
Коментари Харесай

Майката на самоубилата се Мис САЩ с първи думи след трагедията

"Никога не съм усещала по-силна и дълбока болежка ", споделя Ейприл Симпкинс

Майката на починалата "Мис Америка " за 2019 година, поставила завършек на живота си, скачайки от 29-ия етаж на жилищната си постройка, направи първото си изказване след ужасната покруса, макар желанието за усамотение на фамилията, потънало в печал, съобщи

Ейприл Симпкинс реши да наруши мълчанието си единствено ден, откакто гибелта на 30-годишната ѝ щерка публично бе избрана за самоубийство от основния правосъден доктор на Ню Йорк.

"Никога не съм изпитвала по-силна и дълбока болежка. Чувствам се изменена, изцяло друга... Онова, от което най-вече се опасявахме, се удостовери. Макар да е мъчно за поверие, истина е. В персоналния си живот Чесли е била изправена пред високо функционираща меланхолия, която дълго време криеше от всички, в това число и мен - най-близкия ѝ поддръжник. Сподели ми за нея напълно неотдавна, малко преди да загине ", написа тя в персоналния си Инстаграм профил.

В обявата си тогавашната носителка на купата "Мис Северна Каролина " акцентира, че въпреки земният път на наследницата ѝ да е бил къс, той е бил изпълнен с доста красиви мигове.

"Липсва ни смехът ѝ, мъдрите ѝ думи, възприятието ѝ за комизъм, само че най-много - прегръдките. Липсва ни всичко, обвързвано с нея! Тя бе жизненоважна част от фамилията ни, което прави тази загуба още по-опустошителна. Челси, беше безоблачен лъч, обгърнат в усмивка. С ние говорихме съвсем непрекъснато, а в случаите, когато не можехме да се чуем, си пращахме известия. Разговорът с нея бе най-хубавата част от деня ми. За мен тя бе повече от щерка - тя бе най-хубавият ми другар. Обичам те с цялото си сърце, прелестно мое момиче. Знам, че някой ден още веднъж ще бъдем дружно... Дотогава почивай в мир ", продължава нататък поста ѝ.

В него тя моли хората, които желаят да изпратят цветя за погребението, да не го вършат, вместо това ги приканва да дарят парите за тях на организацията "Dress for Success ", която е била скъпа за Крист. Изявлението ѝ приключва с признателност към всички, уважаващи персоналното им пространство през в тежък миг, напоен със тъга.

Именно опитът на Ейприл с състезанията за хубост повлиява на Чесли още в ранна детска възраст. През 2002 година майка ѝ става втората чернокожа жена в историята, спечелила короната на "Мис Северна Каролина ", отбелязва сп. "People ".

"Спомням си, че гледах триумфа ѝ от публиката. След това непрекъснато я придружавах на най-различни изяви ", показа в свое изявление преди години Крист, която бе юрист, работещ на доброволни начала за понижаване на присъдите на незаслужено наказани пандизчии. "Нейната купа ѝ даде платформа и тя се застъпваше за въпроси, които намираше за значими, а хората я слушаха ".

Това въодушевява самата нея да стартира да се състезава.

"Беше интервал в живота ми, когато не знаех коя съм и не бях уверена в себе си. Бях малко необичайно дете, което имаше една вежда и нямаше другари ", сподели тя през 2019 година "Мислех, че желая да бъда тъкмо като нея. "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР