Никога не съм спазвала прекалени диети, с драстични лишения. Не

...
Никога не съм спазвала прекалени диети, с драстични лишения. Не
Коментари Харесай

Карен предложил брак поне три пъти на Златка

Никога не съм спазвала прекомерни диети, с фрапантни ограничения. Не е единствено ген. Намаляването на месото е доста огромен фактор за това да подкрепям относително положително тяло, просто не го избирам толкоз като вид храна. Това разкри плеймейтката Златка Райкова  Златка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата тя споделя за себе си: " Често се майтапя, че пред Нова тв. Преди месеци тя роди вторият си наследник.

Имам жена, която ми оказва помощ. Майка ми също. Спокойни са децата, бебето е добродушно. Баткото беше по-сложно и мъчно бебе - с едно неспане през нощта. Вече си малко по-спокоен с второто дете. Не се чудиш за какво се случват някакви неща. Аз укротявам таткото в този момент, че избрани неща са естествени за дадения интервал на развиването на бебето, описа тя и добави " виждам по какъв начин с времето таткото от ден на ден заобичва сина си. На мъжете им би трябвало малко повече време да възприемат, че са татковци и имат нови отговорности ".

С Карен (б.р. актуалният мъж на Златка Райкова) ни срещна Момчил - нашият коафьор. Срещна ни в едно заведение денем. Той беше решил, че това е моят човек. Срещата не беше инцидентна. Просто ми разказваше за него и му споделих: " добре, хайде обади му се към този момент да го забележим кой е този Карен ". И уцели. Ние си паснахме незабавно, доста бързо заживяхме дружно, сподели Райкова.

За нея било обич от пръв взор, за него не е сигурна.

Аз съм по-зрелият човек, повече различавам хората. Няма причина, заради която да не се доверя още веднъж - както в интимни връзки, по този начин и в другарства. Колкото и да се отчайвам, постоянно бих дава втори късмет на различен човек. Не обичам да се предавам, разясни тя по линия на раздялата си с Благой Георгиев, от който е първият ѝ наследник.

След 6 месеца от началото на връзката им Карен я води в Миконос в доста хубав хотел. " Очаквах, че нещо ще се случи, само че не мислех, че ще е още първата вечер. Имаше изненада в стаята, откакто се прибрахме от вечеря ", споделя за предлагането за брак Райкова.

" Беше доста красиво и сантиментално. Смешното в цялата обстановка - той ми предложи към три пъти във въпросната вечер ", уточни плеймейтката и посочи, че мъжът й коленичил няколко пъти, а тя питала има ли въпрос, или не. Райкова акцентира, че и двамата имат възприятие за комизъм и било доста занимателно.

Когато тя мрънка, той постоянно ѝ отговарял с усмивка и самообладание: " Отклонява обстановката и или не помня, или ми става неловко, че съм го повдигнала изобщо на въпрос. Много е значимо индивидът до теб да знае по какъв начин да те балансира. Това е по този начин през цялото време ".

Моминското ми празненство беше необикновено. Заслуга за цялата организация и всички празненства към бременността ми е на кумата. За сватбата - желаех да бъда Пепеляшка. Не желаех да пъдя този секси тип, който хората чакат от мен. По-скоро желаех да бъда по-романтична, семпла. Роклята беше първата, която мерих, описа Райкова.

Освен това разкри, че записала ария, с цел да изненада мъжа си по време на сватбата, която той доста хареса.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР