Никога не съм се срамувала за нещо, което съм направила

...
Никога не съм се срамувала за нещо, което съм направила
Коментари Харесай

Виктория Василев: Напуснах и ИТН, няма какво повече да дам на тази партия

Никога не съм се срамувала за нещо, което съм направила или споделила. Не скърбя и за нито един ден, прекаран в Народното събрание. Това съобщи Виктория Василева, която през вчерашния ден публично напусна Народното събрание.

„ Започваш да си създаваш лични илюзии, когато прекалено много се стремиш да направиш нещо положително и както споделих, разочарована съм точно от личните си илюзии “, съобщи Василева пред Българска национална телевизия.

Бившата към този момент депутатка е подала оставка като основен секретар на Има Такъв Народ и член на партията.

„ Не считам, че имам какво да дам на този политически план. Дадох всичко каквото можах. Оттук нататък ще се види какъв брой тази конструкция е витална. В последна сметка аз не съм омъжена за тази партия и би трябвало да направя стъпка обратно, с цел да забележим по какъв начин ще се развие оттук насетне “, съобщи Василева.

Огорчение при напускането има, само че Василева е безапелационна, че не счита за морално да „ хвърля тиня “ против партията.

Тя отхвърли, че ще бъде част от партията на Стефан Янев или която и да е било друга партия, в това число такава на Радостин Василев.

" Не съм говорила със Слави Трифонов, нямам визия какво мисли по въпроса, макар че той е човек, който има мнение по всички въпроси ", съобщи тя.

Според нея не неточност вотът на съмнение и изтеглянето на министрите на Има Такъв Народ.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР