Никога не съм се опитвал да заблудя някого в цялата

...
Никога не съм се опитвал да заблудя някого в цялата
Коментари Харесай

Димитър Върбанов с първи думи след скандала: Никога не съм се опитвал да заблудя някого

„ Никога не съм се опитвал да заблудя някого в цялата си кариера на кореспондент ”. Това съобщи репортерът на „ Господари на ефира ” Димитър Върбанов пред камерата на NOVA в петък.

Изявлението му пристигна часове, откакто бяха публикувани фрагменти от охранителни камери на склад за храни във Велико Търново, от който Върбанов твърдеше, че е бил изхвърлен със мощ. Записите обаче демонстрират хронологията на случилото се. Първо по какъв начин трима души от склада за храни, който Върбанов проверява, го избутват от помещението. На фрагменти от друга камера се вижда по какъв начин репортерът пада на земята, само че не се вижда дали е хвърлен или пада самичък. Не се вижда и дали си е блъснал главата, както в началото описа той пред камерата ни. Върбанов остава на земята известно време, подпрян на лакът, след което ляга по тил, а операторът му го снима и намества ръката му. 

На въпрос на NOVA за какво операторът не му е оказал помощ, виждайки го в безпомощно положение, Върбанов отговори по този начин: „ Той като цяло в никакъв случай не се меси в това, което се случва. Аз самият не се пробвах да се подвигна, защото главата ме болеше ужасно доста ”.

Вече отстраненият от екипа на „ Господарите ” кореспондент добави, че в никакъв случай не е казвал, че му е нанасян побой.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР