Никога не съм правила секс за пари. Това заяви моделката

...
Никога не съм правила секс за пари. Това заяви моделката
Коментари Харесай

Прави ли sex за пари Дениз Хайрула?

" Никога не съм правила секс за пари. " Това съобщи моделката Дениз Хайрула. Плеймейтката и участничка в " Ергенът " е безапелационна, че не продава тялото си против обилно възнаграждение. Бившата на починалия Христо Сираков нееднократно е набеждавана за жена, която си изкарва прехраната с най-древната специалност. Ала Дениз отхвърли това да е истина. " Не съм компаньонка ", споделя Хайрула, която приключи на второ място в " Ергенът ".

Плеймейтката разкри, че сега е болна. Заразена е с COVID-19. Хайрула се среща с вируса за пръв път. И търси препоръки за лекуване. " Първите дни имах температура, болки в краката и изнемощялост ", разказа признаците си Хайрула. Къде тъкмо се е заразила, Дениз не знае. Вече няколко дни плеймейтката е затворена в дома си и под карантина. Тя признава, че се усеща леко отегчена, че е трябвало да спре с ежедневните си задания.

В същото време Дениз показа и пикантни детайлности към персоналния си живот. Оказва се, че естествената хубавица е изневерявала на свое гадже. " Правила съм и секс за една нощ, само че не тъй като по-късно са ме зарязвали, а просто не ми е харесало. И не съм повторила с този мъж още веднъж ", изясни Хайрула.

Дениз показа и за суперскъп подарък, който получава. Дава й го някогашно гадже. " Един мъж ми подари кола. Разделихме се. И той сподели, че си желае автомобила. Върнах му го. След час ми звънна. Каза, че колата е пред нас, а ключовете са в магазина до у дома. Била си моя ", добави с усмивка на устата Хайрула.

В момента плеймейтката има сериозна връзка с предприемач. Преди време се появи слух, че мацката ще подари обичания си с рожба, само че Дениз бързо го опроверга.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР