Никога не съм писал текстове на песни – нито попфолк,

...
Никога не съм писал текстове на песни – нито попфолк,
Коментари Харесай

Проф. Анастас Герджиков: Никога не съм писал текстове на песни – нито попфолк, нито други

Никога не съм писал текстове на песни – нито попфолк, нито в други жанрове. Това е част от машината за клюки, която ме залива три пъти дневно. Това съобщи претендентът за президент проф. Анастас Герджиков в отговор на въпроси, изпратени от екипа на предаването ЕвроДикоФ на Телевизия Евроком.

Относно думите на ръководителя на ГЕРБ Бойко Борисов, че Румен Радев е „ българоубиец “ Герджиково уточни:

„ Всеки носи отговорност за думите и дейностите си. Можете да се обърнете за коментар към този, който ги е изрекъл, господин Бойко Борисов, или към този, за който са адресирани. Относно здравната рецесия имам ясна позиция. България може да излезе от здравната рецесия, единствено в случай че се обединим и всички съгласно опциите си поставим старания – жителите посредством спазването на ограниченията и имунизиране, а политиците – посредством решенията, които вземат и посредством посланията до гласоподавателя “.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР