Никога не съм мислил да си подавам оставката, защото не

...
Никога не съм мислил да си подавам оставката, защото не
Коментари Харесай

Кметът на Батак проговори след скандала с далаверите с държавна земя

Никога не съм мислил да си депозирам оставката, тъй като не съм направил никакви нарушавания. Това съобщи кметът на Батак Петър Паунов в ефира на bTV във връзка свадите с публични поръчки.

„ Аз влезнах в болница на 9 октомври. Аз съм диабетик. Профилактично би трябвало да влизам в болница, с цел да се контролира кръвната захар. Не е за туширане на напрежението “, изясни той.

По думите му компанията „ Престиж – Паунов “, която е на сина му, е само на територията на община Батак. Тя не взе участие единствено тя. Има доста поръчки, в които печелят доста компании. Фирмата храни 32 фамилии в Батак. “, посочи той.

„ След излизането на закона – компанията не е печелила нито една социална поръчка. Преди това са няколко, те са упоменати “, сподели градоначалникът.

Паунов отхвърли фамилията му да е облагодетелствано от спечелването на публични поръчки.

Аз имам задоволително друга работа като кмет на община Батак, с цел да се занимавам с ръководство на компанията “, уточни градоначалникът във връзка това, че синът му е прекомерно млад, с цел да се оправи със отговорностите.

Той отхвърли компанията на сина му да е печелила поръчка за снегопочистване и съобщи, че следствието на прокуратурата ще потвърди истината.

Фирмата не е направена от сина ми. Тя е направена през 2001 година, когато ставам кмет тя е трансферирана на брачната половинка ми през 2003 година.

Нито съм си превишил правата, нито съм нарушил закона. Донесъл съм ви документи за продажбата на бент. Батак. Тогава никой не ги оспори. Аз не мога да си обясня от къде идва тази офанзива. При тези документи, които ви представям и оставям. Аз съм определен от Българска социалистическа партия, само че напуснах партията преди 2 години. Мотивите са персонално мои и си остават за мен ", сподели още той.

Градоначалникът зададе и въпрос към Хекимян. " Смятате ли, че един кмет избиран 4 мандата поред, по какъв начин се не откри един да каже нещо положително за кмета на Батак, с изключение на вашата телевизия. Доста хора ми се обадиха и ме питат за какво не ни излъчиха нас по малкия екран да кажем това, това и това.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР