“Никога не съм искал нищо от това да се случи.

...
“Никога не съм искал нищо от това да се случи.
Коментари Харесай

Орлин Владимиров: Никога не съм искал нищо от това да се случи

“Никога не съм желал нищо от това да се случи ”. Това сподели в последната си дума пред съда Орлин Владимиров, обвиняем за убийството на брачната половинка си Евгения. Неговият татко, който е упрекнат за помагачество, помоли да бъде оневинен. Присъдата се чака по-късно довечера.

Никога не съм желал нищо от това да се случи

“Искам доживотна присъда без право на подмяна за килъра на щерка ми и бащата – помощник, който за мен е главният провинен. Той е знаел какво желае да направи синът му, подкрепил го е ”, сподели пред съда Капка Чорбанова, майка на жертвата.

Бащата на Евгения съобщи, че в случай че един ден съдът реши, че това лице би трябвало да излезе на независимост, фамилията му ще бъде в заплаха.

„ Ние, най-близките на Евгения считаме, че обективна присъда ще бъде този безсъвестен палач да няма в никакъв случай повече опция да бъде измежду нас. Искаме пожизнен затвор без право на подмяна ”, сподели пред съда той.

Прокурор Иван Кучиев изиска пожизнен затвор за Орлин и сред 15 и 20 години затвор за татко му. От доказателствата по делото безспорно е открито, че Орлин е причинител на убийството. Съседи са чули няколко писъка и чупене на предмети в деня, в който се счита, че дамата е била убита.

Той добави, че съгласно направените експертизи Евгения е била удушена и е разбирала какво се случва, като гибелта ѝ е настъпила по изключително непосилен метод, което се разграничава от обясненията на подсъдимия. По думите на Кучиев претекстът за убийството е ревнивост и следствията от възможен бракоразвод с жертвата, защото Орлин е открил, че тя има връзка с различен мъж.

Според Камен Михалков, юрист на Орлин, по тялото на Евгения и по това на клиента му не е имало следи от опозиция и от битка. По думите му от обвиняването излиза, че Пламен Владимиров е умел палач, а Орлин Владимиров е с стеснен разсъдък, което не е по този начин видно от характеристичните данни.

Защитата изиска оправдателна присъда за Пламен Владимиров

Според него по време на делото не са били събирани доказателства, а са се създавали. Адвокатите на подсъдимите показват, че няма доказателства, че Орлин е желал помощ от татко си.

Защитата изиска оправдателна присъда за Пламен Владимиров, тъй като няма доказателства за виновността му.

Още вести четете в категория Крими & Темида.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР