Никога не съм искал нищо от това да се случи“.

...
Никога не съм искал нищо от това да се случи“.
Коментари Харесай

Подсъдимият за убийството на Евгения: Никога не съм искал нищо от това да се случи

„ Никога не съм желал нищо от това да се случи “. Това сподели пред съда обвинения за убийството на Евгения - Орлин Владимиров. Баща му изиска съда да го оправдае.

Доживотен затвор за Орлин Владимиров и сред 15 и 20 години за татко му Пламен Владимиров изиска Софийската градска прокуратура по делото за убийството на Евгения Владимирова. Тя беше открита преди две години в куфар.

Подсъдими са брачният партньор ѝ и неговият татко

В продължение на 6 часа в съда се изслушват настояванията и на двете страни в делото. Според държавното обвиняване убийството на Евгения Владимирова е осъществено съзнателно, невъзмутимо и по изключително непосилен за жертвата метод.

Освен това съгласно обвиняването Орлин Владимиров и татко му съзнателно в продължение на цялостен месец са укривали убийството и по този метод са заблуждавали както околните на Евгения, по този начин и органите на Министерство на вътрешните работи.

Искаме пожизнен затвор без право на подмяна, сподели майката на Евгения, открита в куфар

Защитата на частните правосъдни обвинители изиска най-тежкото и за двамата наказване - пожизнен затвор без право на подмяна, само че юристите на подсъдимите оспориха част от експертизите и акцентираха, че някой от доказателствата са косвени.

Евгения Владимирова изчезна на 13 октомври 2021 година и беше оповестена за търсене. А сигналът беше подаден от брачна половинка ѝ Орлин. Той заяви, че е наел частен детектив да я търси. Евгения беше открита разчленена в куфар

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР