Никога не съм искал да съм бизнесмен, казва Ивон Шуинар

...
Никога не съм искал да съм бизнесмен, казва Ивон Шуинар
Коментари Харесай

Милиардерът, който дари компанията си

" Никога не съм желал да съм предприемач ", споделя Ивон Шуинар - притежател на печелещата милиарди компания за дрехи за интензивности навън Patagonia. Преди няколко дни той разгласи шокиращо за бизнеса като цяло решение.
 Снимка 587911

Шуинар подари компанията си на природата.

Направи го благодарение на особено основан концерн и организация с нестопанска цел, които ще ръководят всички акции, които напълно до неотдавна бяха владеене на семейство Шуинар - 83-годишният основател на Patagonia, брачната половинка му и двете им деца.

" Земята е нашият единствен акционер ", се споделя в формалното изказване, оповестено на уеб страницата на компанията, както и в профилите в обществените й медии. От Военновъздушни сили напомнят, че запаленият планинар Шуинар стартира бизнеса си през 70-те с изработването на шпайкове за себе си и приятелите си.

Впоследствие активността на Patagonia се разраства до производството на облекла и обувки за алпинизъм и действия на природата, които се радват на паметен статус измежду ползващите ги. Освен това се славят с издръжливостта си.

През десетилетията си дейна активност компанията прави всичко допустимо да не подтиква непотребното консуматорство, подарява 1 % от облагата си за планетата и създава всичките си артикули по резистентен метод.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР