Никога не съм харесвал политиката, ако не е градивна. В

...
Никога не съм харесвал политиката, ако не е градивна. В
Коментари Харесай

Рашидов: Казах на Борисов, че враговете се държат наблизо

Никога не съм харесвал политиката, в случай че не е градивна. В момента някой желае властта, огромните пари. Човек, който не е виждал по какъв начин се прави сладолед не знае, че той се прави с мляко. Трябва да кажеш какво ще дадеш ти. Някои хора желаят оставки, само че би трябвало да кажеш какви качества имаш. Това сподели ръководителят на парламентарната Комисия по културата и медиите Вежди Рашидов в ефира на " Нова телевизия ".

" Аз преяждам, тъй като доста хапвам. Отказах се от властта поради рак, КТБ и липса на мотивация. Те споделят, че съм умъртвил театрите, кой спектакъл съм умъртвил? Аз вкарах България в Лувъра. Българският гений постоянно страда от непълноценност. Изкарахме Борис Христов на открито, тъй като тук го оплюха, Гяуров и други ", добави той.

" Аз споделих всички препоръки на премиера Бойко Борисов преди година. Казах му: " Червеят изяжда ябълката от вътрешната страна на открито ". Казах му и да чете Макиавели, там е написано, че враговете се държат наоколо ", добави Рашидов.

" Борисов не е мутра, аз знам той с кого има общо, с никой, за който приказват. Борисов е харесван, той е човек от народа, все едно да искаш Христо Стоичков да е мъдрец. Той има златен крайник ", сподели още ръководителят на Комисията по просвета в Народно събрание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР