Никога не съм бил зависим от алкохола. Никога не съм

...
Никога не съм бил зависим от алкохола. Никога не съм
Коментари Харесай

Андре Токев: Никога не съм бил зависим от алкохола

" Никога не съм бил подвластен от алкохола. Никога не съм изпитвал потребността да пия непрекъснато. След като си използвал (б.р. алкохол) и се е случило, хората си мислят, че си подвластен. Просто не претърпявам алкохол, не мога да го разграждам. Това ми е казусът. И в действителност трябваше да кажа по-рано: " Щом не можеш, недей да го правиш ". Но сме постоянно по-умни след случката. Това съобщи пред БТВ Андре Токев от затворническото общежитие в Казичене.

Известният кулинар призна виновността си, откакто през ноември бе задържан за шофиране в нетрезво положение с 1,9 промила алкохол в кръвта. От януари излежава дейно наказването си, като тогава съобщи, че осъзнава виновността си и ще си поеме отговорността.

" Няма огромна смяна, тъй като за мен дали съм зад решетки, или отвън решетките животът продължава. Човек би трябвало да се окуражи, да употребява максимума от времето си, а не да зарови главата в пясъка. Разбира се, съм беззащитен в това да мога да оказа помощ на моето семейство или на моя тим в заведенията за хранене. Това най-вече ми пречи. Не мога да се видя с околните. Това е в действителност един противен миг, само че въпреки всичко съм тук по наказване. Нещо човек би трябвало да усети, с цел да може идващия път да се получи да не прави неприятни крачки ", съобщи той.

" Човек постоянно си мисли за времето, когато е можел да предотврати нещата, само че не ги е предотвратил. Присъдата беше по съглашение със съдията и с прокурора, тъй че знаех авансово и се бях подготвил за това нещо, тъй че не беше потрес. Разбира се, е неприятно ", изясни Токев.

На въпрос помниш ли последната нощ, когато е бил у дома преди да отиде в Казичене, той дава отговор: " Да, напълно обикновено. Бях два месеца под домакински арест и душевен съумях да се настрои да се настройка за това нещо. Както се споделя, ненапълно съм и по лично предпочитание. Споразумях се да дойда тук, с цел да си отлежа наказването. Много е значимо човек вътрешно да е подготвен за това нещо, да се помири, че не го чака 5-звезден хотел, въпреки всичко отиваш в пандиза ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР